KouvolaCity ry on vuokrannut Kino Kouvon tilat ja avaa ne kaikkien halukkaiden käyttöön
tammikuun 2017 aikana. Parasta aikaa tiloissa tehdään perusparannuksia ja asennetaan nykyaikaista AV- tekniikkaa, jotka yhdessä mahdollistavat mahdollisimman monipuolisen tilakäytön juhlista kokouksiin ja koulutuksista konsertteihin vaalitilaisuuksia unohtamatta. Tiloista tehdään ns. monitoimi-tilat, jossa kolme eri tilaa mahdollistaa erilaisten ja –kokoisten tilaisuuksien järjestämisen: vanha yläaula, alakerran lämpiö ja varsinainen elokuvasali. KouvolaCity ry:n ottaa tilat omaksi tukikohdakseen ja tilaan sijoitetaan myös Ideamajakka- järjestelmän hallinta. Tilojen tekniset tiedot ja käyttöhinnasto ilmestyvät sivustolle lähiaikoina.

Lisätietoa tiloista Juha Tynninen (kouvola@kouvolanmusiikki.fi ja 0400818523), sekä www.kinokouvo.fi